Groepen

Welkom bij Teds Bistro

LET’S GET THIS PARTY STARTED

Wil je jouw gasten verrassen bij ons prachtige bistro in Maarssen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elke dag van de week kun je Teds boeken voor uw privé-evenement.

Op zoek naar een intieme kerstdiner/feestlocatie, een mooie plek voor een productlancering, een trendy locatie voor een gezellig samenzijn met je collega’s/familie of vrienden, nieuwe locatie voor je maandelijkse after-work borrel of om een ​​andere reden iets te vieren!

Je kunt kiezen uit een vast gangenmenu, groepsbuffetmenu of een door onze chef samengesteld walking dinner menu. Met dieetwensen en allergieën kan uiteraard rekening gehouden worden in het menu.

We hebben meerdere ruimtes, elk met zijn eigen sfeer en capaciteit. Laat ons weten wat de wensen zijn en laten we kijken wat we voor je kunnen regelen.

Neem contact met ons op voor een fan’TEDS’tic evenement

ARRANGEMENTEN

Tijdens een feestelijke gelegeneheid bij Teds Bistro hoef je je op de dag zelf nergens meer druk om te maken. Bespreek vooraf alvast de hapjes, een welkomstdrankje en eventueel het maximaal te besteden bedrag. Zo maken we er een feestje van! 

Neem contact op via het onderstaande formulier voor een kennismaking en een voorstel op maat.

ZAALHUUR BIJ TEDS MAARSSEN

Wat de gelegenheid ook is, een vergadering, een viering, een zakelijk overleg, verjaardag, bruiloft of iets anders, onze ruimtes zijn er geschikt voor. Bekijk hieronder de mogelijkheden tot zaalhuur bij Teds Maarssen.

HOORNOORD ZAAL

De Hoornoord zaal bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand. De ruimte is geliefd voor kleine bijeenkomsten. Een fijne ambiance met uitzicht op het centrum van Maarssen en rivier de Vecht. De omloop biedt ruimte voor groepen tot max. 12 personen.

€80,- per dagdeel

DE TUINZAAL

Op de begane grond, naast ons restaurant, bevindt zich De Tuinzaal. De grote ramen brengen genoeg licht en een fijn uitzicht op de binnentuin. Een ruime locatie, perfect voor grotere bijeenkomsten. Ook geschikt voorborrel, lunch of diner. De omloop biedt ruimte voor groepen tot max. 60 personen.

€120,- per dagdeel

DE OMLOOP

De omloop bevindt zich op onze eerste verdieping. De ruimte bestaat uit twee delen die samen een grote zaal kunnen vormen. Met uitzicht op het centrum van Maarssen. De omloop biedt ruimte voor groepen tot max. 37 personen.

€100,- per dagdeel

ZAALHUUR BIJ TEDS MAARSSEN

VERTEL ONS JE WENSEN