Feesten

– soupe du jour “champagne” –

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR FREAKIN’ AWESOME HORECA BADASSES! KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

UNE FÊTE SPECTACULAIRE

Welkom bij TEDS Bistro, waar elk moment wordt omgetoverd tot een onvergetelijke ervaring!

Wij vieren niet alleen een verjaardag, maar ook het samenzijn, het delen en creëren van mooie herinneringen. Of het nu gaat om een mijlpaal in het leven, een jubileum of gewoon een goede reden om een feest te geven, we geloven dat een feest bij TEDS niet alleen draait om lekker eten, maar ook om de connectie die wordt gemaakt en wordt gedeeld!

READY TO BOOGIE?

Op zoek naar een intiem kerstdiner of een feestlocatie, een mooie plek voor je productlancering, een trendy locatie voor een gezellig samenzijn met je collega’s/familie of vrienden, nieuwe locatie voor je maandelijkse after work borrel of om een ​​andere reden iets te vieren? Je hoeft niet verder te zoeken!

Je kunt kiezen uit een vast gangenmenu, groepsbuffetmenu of een door onze chef samengesteld walking diner menu. Met dieetwensen en allergieën kan uiteraard rekening gehouden worden in het menu.

We hebben meerdere ruimtes, elk met zijn eigen sfeer en capaciteit. Laat ons weten wat de wensen zijn en laten we kijken wat we voor je kunnen regelen.

Neem gerust contact met ons op om te reserveren en specifieke wensen te bespreken en maak je klaar voor een fan’TEDS’tic-evenement.

VERTEL ONS JE WENSEN