LOCATIES

– voir la sélection de restaurants –

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR FREAKIN’ AWESOME HORECA BADASSES! KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

WELKE BISTRO MAG HET ZIJN VANDAAG?

Wafelfrietjes en champagne in de ochtend? Eggs Benedict in de namiddag? Pas de problème bij Teds.

We serveren ons volledige brunchmenu de hele dag door, elke dag. Dus of je nu zin hebt in een snelle morning cappucino in het zonnetje aan de Vecht, lekker borrelen met de mannen in onze bar of een romantische Tête-à-Teds met je lover in één van onze sfeervolle restaurants – het kan allemaal bij Teds.

Reserveer je tafel of bekijk alvast wat er op het programma staat voor een avond beaucoup de plaisir met je amis.

À bientôt mes amis!

Vind hier de locatie bij jou in de buurt!

Maarssen

Het All day Cafe met de allure van Parijs en de friendlyness, cozy en casual nature van een neighborhood eatery.

Naast dat Teds de beste All Day Brunch plek is, zijn wij in 2023 gestart met een nieuw concept; Teds bistro. De eerste vestiging van Teds bistro is te vinden in Maarssen, waar voorheen de Eendracht was gevestigd. Je bent 7 dagen in de week welkom om een kijkje te komen nemen bij onze prachtige bistro in Maarssen.

muiden

De plek in de buurt voor “gewoon” een koffietje, lekker tafelen, snelle hap met de kids of aan de bar hangen voor een uitgebreide borrel.

Een fijne lichte ruimte waar je gaat zitten voor een early morning espresso & een Teds style ontbijt na dat je de kids op school hebt gedropt. Een eindeloze lunch met je beste (buur)vriendin, een uitgebreide tête a tête met je lover tijdens diner of een late night digestif met de mannen.

Binnenkort geopend!