zakelijk

Welkom bij Teds Bistro

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Voor inspiratie weg uit de drukte van de dag, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Teds Bistro is de perfecte plek om je zakelijke bijeenkomst te organiseren.

Teds Bistro is gelegen in het centrum van Maarssen, er zijn gratis parkeerplekken, verschillende arrangementen inclusief heerlijke brunch of diner, prijzen zijn inclusief beamer, flip-over & wifi, er zijn verschillende zalen met veel opstelmogelijkheden.

Onze unieke locatie aan het water biedt de perfecte setting voor vergaderingen en bedrijfsevenementen, met de mogelijkheid om na afloop te genieten van een prachtige vaartocht over de Vecht!

ARRANGEMENTEN

Tijdens een feestelijke borrel bij Teds Bistro hoef je je op de dag zelf nergens meer druk om te maken. Bespreek vooraf alvast de hapjes, een welkomstdrankje en eventueel het maximaal te besteden bedrag. Zo maken we er een feestje van!

Vergaderen bij TEDS Bistro betekent dat je kan kiezen uit verschillende arrangementen die aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu een korte brainstormsessie, een volledige dagvergadering of een teambuilding evenement plant, we hebben arrangementen samengesteld die de vergadering tot een succes maakt.

Ons team staat klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen bij het organiseren van je vergadering. Van audiovisuele apparatuur tot speciale verzoeken, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Na een succesvolle vergadering kan je ontspannen in ons sfeervolle café of op ons terras. Of waarom zou je niet een stapje verder gaan en kiezen voor een ontspannende vaartocht op de Vecht?!

Neem gerust contact met ons op om je specifieke wensen te bespreken.

ZAALHUUR BIJ TEDS MAARSSEN

HOORNOORD ZAAL

De Hoornoord zaal bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand. De ruimte is geliefd voor kleine bijeenkomsten. Een fijne ambiance met uitzicht op het centrum van Maarssen en rivier de Vecht.

€80,- per dagdeel

DE TUINZAAL

Op de begane grond, naast ons restaurant, bevindt zich De Tuinzaal. De grote ramen brengen genoeg licht en een fijn uitzicht op de binnentuin. Een ruime locatie, perfect voor grotere bijeenkomsten. Ook geschikt voorborrel, lunch of diner.

€120,- per dagdeel

DE OMLOOP

De omloop bevindt zich op onze eerste verdieping. De ruimte bestaat uit twee delen die samen een grote zaal kunnen vormen. Met uitzicht op het centrum van Maarssen.

€100,- per dagdeel

VERTEL ONS JE WENSEN