zakelijk

– simple mais magnifique –

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR FREAKIN’ AWESOME HORECA BADASSES! KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

INSPIRERENDE MEETING RUIMTES
MAARSSEN

Voor inspiratie weg uit de drukte van de stad, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Teds Bistro is de perfecte plek om je zakelijke bijeenkomst te organiseren.

 

ARRANGEMENTEN

Vergaderen bij TEDS Bistro betekent dat je kan kiezen uit verschillende arrangementen die aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu een korte brainstormsessie, een volledige dagvergadering of een teambuilding evenement plant, we hebben arrangementen samengesteld die de vergadering tot een succes maakt.

Na een succesvolle vergadering kan je ontspannen in ons sfeervolle café of op ons terras. Of waarom zou je niet een stapje verder gaan en kiezen voor een ontspannende vaartocht op de Vecht?!

Neem gerust contact met ons op om je specifieke wensen te bespreken.

ONZE RUIMTES
IN MAARSSEN

Of je nu een creatieve brainstorm, een trainingssessie, een sprankelend evenement of een interactieve workshop plant, bij Teds Bistro vind je de ideale ruimte die aansluit bij het aantal gasten en al je specifieke wensen. 

Bekijk hieronder de opties, and let’s get this meeting started!

MIMOSA KAMER

De Hoornoord zaal bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand. De ruimte is geliefd voor kleine bijeenkomsten. Een fijne ambiance met uitzicht op het centrum van Maarssen en rivier de Vecht.

€80,- per dagdeel

CHANDON GARDEN KAMER

Op de begane grond, naast ons restaurant, bevindt zich De Tuinzaal. De grote ramen brengen genoeg licht en een fijn uitzicht op de binnentuin. Een ruime locatie, perfect voor grotere bijeenkomsten. Ook geschikt voorborrel, lunch of diner.

€120,- per dagdeel

PISCINE DE PROSECCO KAMER

De omloop bevindt zich op onze eerste verdieping. De ruimte bestaat uit twee delen die samen een grote zaal kunnen vormen. Met uitzicht op het centrum van Maarssen.

€100,- per dagdeel

VERTEL ONS JE WENSEN