TEDS BISTRO MAARSSEN

– bonjour mes amis –

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR FREAKIN’ AWESOME HORECA BADASSES! KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

WELKOM BIJ TEDS BISTRO MAARSSEN

Je vindt Teds Bistro Maarssen dans la plus belle rue in het stadscentrum van Maarssen.

Ons restaurant is zo ingericht dat je voor elk faire la fête bij ons terecht kunt. In de ochtend rustig een krantje lezen aan onze leestafel, nadat je de kids hebt afgezet op school een snelle morning cappucino in het zonnetje aan de Vecht, lekker borrelen met de mannen in onze bar of een romantische Tête-à-Teds met je lover in ons sfeervolle restaurant.

À bientôt mes amis!

 

 

LE MENU

We zullen ons uiterste best doen om je tijd bij Teds zo geweldig mogelijk te maken. Ons eten wordt met veel liefde en aandacht in huis bereid, zo ook onze koffies, cocktails en andere dranken! Wist je dat wij de gehele dag het gehele menu serveren? En dat we niet zo naar je kijken als naar onze oom Jerry als je voor 10.00 uur je eerste cocktail of glas champagne bestelt. Délicieux!

événements

Op zoek naar een intiem kerstdiner of een feestlocatie, een mooie plek voor je productlancering, een trendy locatie voor een gezellig samenzijn met je collega’s/familie of vrienden, nieuwe locatie voor je maandelijkse after work borrel of om een ​​andere reden iets te vieren? Je hoeft niet verder te zoeken!

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Bij Teds bieden wij een heerlijke en gastvrije ervaring aan al onze gasten, ongeacht we ze zijn! Geniet van luxueuze producten zoals superieure Champagne, smaakvolle cocktails en heerlijke gerechten zoals Parelhoen, Triple Omega of Eggs Norwegian met zelfgemaakte hollandaisesaus. En dit alles tegen zeer redelijke prijzen. We verwennen gasten met het 3 sterren restaurant gevoel, maar dan geserveerd in een knus en gezellig brunchcafé.

WHAT’S ON?

Naast dat Teds de leukste All Day Brunch & bistro plek is zijn wij ook altijd druk bezig met speciale events en leuke acties.

Geniet samen met vrienden en familie van de spectaculaire Teds Bistro avonden. Voor de afwisseling is het ook wel eens fijn om je kennis te testen met een avond vol vragen bij onze maandelijkse pubquiz of juist een av0ndje lang tafelen rondom een pot kaasfondue. Verras je smaakpapillen tijdens de feestdagen of swing van je stoel tijdens onze vrijmibo.

Benieuwd op welke dagen je jouw vrienden op moet trommelen? Bekijk dan ons programma hieronder!

une grande food party s’il vous plait

VRIJMIBO

Snacks van het huis.

Rol lekker door uit werk met je collega’s of vrienden om het weekend in te luiden met rondes snacks van het huis.

vrij-zat tussen 16.00 en 18.00

KIDS CLUB

Iedere zaterdagochtend kan je met je kiddies bij ons terecht voor de Teds Bistro kids club, terwijl jij van je morning koffietje of uitgebreide brunch geniet – houden wij de kids bezig!

pubquiz

Heb jij een algemene kennis waarmee je iedereen omver blaast?

Onze quizmaster stelt de leukste vragen en zorgt voor een fan”TEDS”tische avond.

30 mei

BBQ | 17.00 – 20.00
Pubquiz | 20.00 tot laat

MOEDERDAG BRUNCH

Verras je moeder, mommy-to-be of gewoon iemand die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden met moederdag met onze fantastische Bottomless Brunch. Een tafel gevuld met Teds Favs & bubbels. 

12 mei